• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Aveo Albany Creek Community Centre Upgrade

Client: AVEO
Location: QLD
Value: $700k
Completed: 2015

Solutions Three completed refurbishments works to:- 

  • Lower Level: the Auditorium flooring, switched the library and billiards rooms to the lower level creating a new lounge/Library area, relocated the gym to indoor pool area. 
  • Upper level : Full refurbishment of the lounge, dining and resident kitchen area, reception upgrade, reconfigured waiting area and sales office. 

All works were carried out while keeping the administration area operational and resident areas were staged as to minimise disruption to the daily activities 

Solutions three worked closely with the Client and Interior Designer (Design Vision) from the initial look and feel brief to the installation of the furniture to ensure the project achieved the client and residents expections.